Razvoj softvera

Projektujemo.Programiramo.

Naša kompanija se ne bavi samo marketingom. Odeljenje za razvoj softwera (www.sipodsoftware.com) već više od 5 godina posluje u oblasti softverskog inženjerstva.

Svakako vam treba softver koji će automatizovati i poboljšati vaše poslovne procese, a samim tim i vaš biznis. 

Pozovite nas da zajedno sa vama definišemo kakav vam je softver potreban.

E-commerce 

Možemo vam pomoći da dođete do e-commerce rešenja i izraditi softver koji će vam pomoći  da prodajete online, integrišete kataloge proizvoda i usluga sa distributerima, nudite akcijske prodaje, pratite stanje magacina itd. 

Softver za izvršni i operativni menadžment

Naše postojeće rešenje Sipod for Operations može pomoći u poslovima izvršnog i operativnog menadžmenta - sinhronizovanje i praćenje zaduženja u svim oblastima industrije, prijava i rešavanje problema i kvarova, interna komunikacija i analiza efikasnosti zaposlenih.

Konsultantske usluge

Tim inženjera će sa vama razgovarvati o mogućnosti uvođenja, integracije ili migracije softverskih rešenja i dati vam predloge i plan implementacije.

Mobilne aplikacije

Predstavite i prodajte usluge i proizvode preko mobilnih aplikacija, nudite lojalti programe. Korisnici će vašu aplikaciju moći da preuzmu sa Google i Apple store-ova.

Izrada softverskih rešenja po narudžbini

Na osnovu vašeg korisničkog zahteva, možemo implementirati softversko rešenje ili raditi na nadogradnji ili održavanju postojećeg informacionog sistema.

Analiza i testiranje softvera

Kao deo tima koji će poboljšati postojeći softver ili pratiti i testirati implementaciju projetka od strane drugog izvođača.

Angažujte nas da proverimo da li je implementacija i softver u skladu sa dokumentacijom, standardima i dobrim praksama ida li postoji mogućnost smanjenja troškova.

SIPOD DIGITAL

Započnite.Odbrojavanje!

Digitalna marketinška agencija

+381 11 4037464

Bulevar kralja Aleksandra 438, Beograd, Srbija

©2020 Sipod Digital. All Rights Reserved.

SIPOD DIGITAL

Započnite.Odbrojavanje!

Digitalna marketinška agencija

+381 11 4037464

Bulevar kralja Aleksandra 438, Beograd, Srbija

©2020 Sipod Digital. All Rights Reserved.