Influenser marketing

Želite.Da.Se.Vaša.Poruka.Čuje.Nađite.Influensera.

Potrebno je mnogo da brendovi privuku pažnju na Internetu, najviše zbog velikog broja brendova koji zatrpavaju onlajn prostor. Među novim, inovativnim strategijama digitalnog marketinga, marketing influenserima je sve više prihvaćen od strane marketara i samih kompanija.

Kompanije širom sveta ulažu znatnu količinu vremena i resursa u kreiranje i sprovođenje uspešnih  kampanja marketinga influenserima. U osnovi, marketing influenserima odnosi se na saradnju s relevantnim i popularnim judima na vašem ciljnom tržištu u cilju povećanja vidljivost vašeg brenda i povećanja prihoda.

Moć influensera leži u velikom broju lojalnih pratilaca na društvenim mrežama koji im veruju i visoko uvažavaju njihove preporuke. Influenseri zapravo koriste dostupnost društvenih mreža da se lično povežu sa svojim pratiocima i zadobiju njihovo poverenje.

Pošto efikasna marketinška kampanja influenserima zahteva planiranje i uvid u vašu ciljnu publiku i marketinške ciljeve, oslonite se na naš tim koji će za vas kreirati strategiju za marketing influenserima

Influenseri će povećati svest o vašem brendu

zahvaljujući masovnom dometu, influenseri mogu da povećaju vidljivost brenda, ali i svest o brendu. Svaki put kada influenseri preporuče ili podrže vaš brend, njihovi pratioci to znaju, budući da se preporuke influensera uglavnom smatraju verodostojnim

Poboljšaće kredibiltet i poverenje

poverenje pratilaca je ključ ogromnog uspeha influensera širom sveta koje im omogućava da zadobiju lojalne pratioce. Svaki put kada neki relevantni influenser podeli svoju preporuku ili povratne informacije o vašem proizvodu ili usluzi, pratioci to smatraju autentičnim iskustvom. Ovo je „brza traka“ koja povećava reputaciju i kredibilitet brenda među korisnicima.

Povećati angažman korisnika

dobro znate koliko se borite da povećate broj lajkova i komentara na društvenim mrežama. Zahvaljujući influenserima, možete da poboljšate kvalitet svog sadržaja i učinite ga više orijentisanim prema korisnicima, ali i da angažujete svoju ciljnu publiku na osnovu njihovog ‘odnosa’ sa influenserima.

Učiniće targetiranje preciznijim

Marketing influenserima vam pomaže da identifikujete i ciljate odgovarajuću publiku, posebno ako je influenser relevantan za vašu tržišnu nišu i deli iste vrednosti kao i vasa kompanija ili brend.

Unaprediti strategiju za marketing sadržajem

angažovan sadržaj je ono što čini influensere toliko popularnim među pratiocima. Ukoliko sarađujete sa njima, možete da menjate i unapređujete svoju strategiju za marketing sadržajem

Poboljšati rangiranje na pretraživačima

budući da marketing influenserima povećava svest o brendu i saobraćaj na vašem veb sajtu, svaki put kada neko podeli vaš sadržaj, dobijate visokokvalitetne i autentične povratne linkove.

Povećati konverziju

Influenseri mogu da priviku više ljudi vašem brendu jer potrošači veruju njihovim preporukama.

Preko 30% kompanija i marketara širom sveta koriste influensere da bi povećali vidljivost svog brenda i privukli veći broj korisnika.

SIPOD DIGITAL

Započnite.Odbrojavanje!

Digitalna marketinška agencija

+381 11 4037464

Bulevar kralja Aleksandra 438, Beograd, Srbija

©2020 Sipod Digital. All Rights Reserved.

SIPOD DIGITAL

Započnite.Odbrojavanje!

Digitalna marketinška agencija

+381 11 4037464

Bulevar kralja Aleksandra 438, Beograd, Srbija

©2020 Sipod Digital. All Rights Reserved.